Ed Sheeran a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn. Se pare că legătura dintre ei este mult mai puternică decât credea toată lumea.

Sheeran și Cherry s-au cunoscut în școala generală, după cum îți povesteam AICI. S-au întâlnit câțiva ani mai târziu, într-un moment în care artistul era la pământ din punct de vedere mental. Potrivit Mirror, Cherry a reapărut în viața lui Ed Sheeran exact când el trecea printr-o depresie severă și hotărâse să renunțe la tot pentru o vreme. La muzică, la rețelele de socializare, la telefon, la tot.

Ed Sheeran a povestit într-un interviu că: ”Am stat închis în casă patru luni. Mă uitam la filme. Nu puteam să ies nici până la magazin. Comandam mâncare acasă și începusem să mă îngraș”. Atunci a decis să-i dea un telefon prietenei lui din copilărie, Cherry, și să-i facă o vizită. 

Cherry a fost cea care a reușit să-l scoată din depresie. Timp de un an, s-au plimbat, au stat împreună și au vizitat lumea. Cherry, care locuia în S.U.A., a decis să se mute la Londra cu iubitul ei și anul acesta urmează să se căsătorească.