Feli și-a deschis sufletul și le-a povestit fanilor ei cum a reușit să slăbească atât de mult. Cântăreața a povestit cât de greu i-a fost să ajungă la rezultatul la care e acum și ne-a dat tuturor o lecție de voință și ambiție.

FOTO: Feli a slăbit spectaculos și are un look nou. Uite cum arată acum!

Feli s-a așezat comod și a stat de vorbă cu fanii ei. Le-a povestit că a făcut o operație la stomac, iar acest lucru a ajutat-o să piardă foarte mult în greutate. Acum face mișcare și tratamente pentru a se menține, dar nu i-a fost deloc ușor. Artista a povestit că, înainte de a lua decizia să se opereze, a încercat tot felul de diete ”minune” și a ajuns inclusiv să se înfometeze. Tot ce slăbea punea la loc și niciun regim nu a dat rezultate în cazul ei.

VIDEO NOU: SHOT & Feli - Inevitabil (acustic)

A început să facă sport și a învățat să mănânce corect, iar acest lucru a motivat-o să meargă mai departe. Următorul pas a fost decizia de a se opera la stomac, iar de atunci lucrurile s-au schimbat radical. Feli le-a încurajat pe fetele care au probleme de greutate să renunțe la dietele care promit rezultate spectaculoase și care de fapt nu au efect pe termen lung.