Gigi Hadid i-a supărat pe fanii din China, care nu vor să o vadă acolo. Iubita lui Zayn a făcut o glumă pe internet, iar chinezii i-au transmis că nu vor să o vadă în țara lor la show-ul Victoria's Secret de anul acesta.

Victoria's Secret a anunțat care sunt modelele care vor defila la prezentarea colecției de pe 28 noiembrie, de la Shanghai. Printre nume se află și surorile Hadid, Gigi și Bella. Toate bune și frumoase, numai că Gigi nu e deloc bine primită pe continentul asiatic.

Zayn și Gigi Hadid au provocat un scandal imens. Fotografiile de la care a pornit totul

Un filmuleț făcut de ea și încărcat mai demult pe Instagram i-a înfuriat la maximum pe chinezi. În video, Gigi Hadid de joacă cu o figurină Buddha, iar asiaticii au interpretat că modelul face mișto de cultura lor.

”Nu ai ce căuta în China”, ”Să nu vii aici, pentru că nu ești bine-venită”, ”China nu tolerează pe cineva care îi discriminează pe asiatici”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit diva. 

Cât de CUTE! Uite cum se alintă Zayn și Gigi Hadid când nu îi aude nimeni!

Gigi Hadid a dat o declarație în care a spus că acea imagine a fost scoasă din context și că nu a vrut nicio secundă să jignească poporul chinez. Rămâne de văzut dacă se va retrage până atunci sau va defila la show-ul Victoria's Secret.