Deși la scurt timp de la Gala Premiilor Oscar, Irina Shayk  a declarat că nu e deranjată de apropierea dintre iubitul ei, actorul Bradley Cooper și Lady Gaga, se pare că lucrurile stau exact pe dos. La câteva zile după momentul controversat, fotomodelul a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare. 

Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, imediat după seara Oscarurilor, Irina Shayk a cedat nervos și i-a dat unfollow lui Lady Gaga: „Poveștile cum că Irina s-a săturat de Gaga au o urmă de adevăr în ele – asta nu înseamnă că nu-i place de Gaga sau că este geloasă pe ea, dar e sătulă de poveștile pe care le aude permanent despre relația apropiată pe care aceasta o are cu Bradley”, a declarat o sursă apropiată. 

Deocamdată, nu au ieșit mai multe detalii la iveală, însă un lucru e clar: o posibilă relație Bradley Cooper-Lady Gaga n-ar mira pe nimeni, mai ales că cei doi au fost surprinși sărutându-se, iar artista s-a despărțit de curând de logodnicul ei, Cristian Carino. 

Gaga și Bradley au fost mai tot timpul împreună încă de anul trecut, când au început filmările la pelicula A Star is Born. Mai mult, toată lumea a fost convinsă de faptul că între ei s-ar putea înfiripa o relație. Cel puțin pe marele ecran, au dovedit că există chimie!