Atunci când vine vorba de fidelitate, Jay-Z nu este deloc un exemplu de urmat. Artistul a înșelat-o acum ceva timp pe Beyonce și, se pare că mai are încă o fiică.

Teasha Macer, o femeie în vârsta de 28 ani susține că Jay-Z este tatăl ei biologic. Mai mult, acesta este dispusă să facă un teste ADN pentru a le demonstra tuturor că este fiica rapperului.

Tesha a povestit că mătușa ei le-a făcut cunoștință celor doi. Relația lor de prietenie a evoluat în ceva mai mult și astfel s-a născut Tesha. În prezent, Tesha are 4 copii, mai multe job-uri și are grijă de mama ei care suferă de scleroză multiplă. Acesta a spus că a încercat de multe ori să ia legătura cu Jay-Z, însă acesta refuză să vorbească cu ea deoarece nu mai vrea un alt scandal.

”Am tăcut prea mult timp. Urmăriți-mă aici cum voi povesti despre cum am trăit în umbra faptului că Jay-Z este tatăl meu, într-un oraş în care toată lumea ştie acest lucru. Am văzut cum scleroza multiplă mi-a furat-o pe mama, mama mea, cea care era 24h plină de viață. Dar am încercat să fac față la toate acestea, crescând patru copii, dintre care doi gemeni, am mers la şcoală full-time şi am avut două joburi, la puşcărie şi la spital”, a pus Tesha.