După muzică și film, Jennifer Lopez se lansează și în afaceri. Artista pare hotărâtă să o ia pe numele unor vedete precum Rihanna sau Kylie Jenner și își va lansa propria linie de produse cosmetice, în colaborare cu polonezii de la INGLOT.

Celebrul brand a făcut anunțul pe rețelele de socializare și, din câte se pare, produsele de make-up marca J Lo vor fi disponibile și pe piața din România. Este vorba de circa 70 de produse - bronzer/autobronzant, palete de fard de pleoape, glossuri, mascara și iluminatoare, care să te ajute să obții acel look flawless pe care îl afișează artista de fiecare dată. Culorile vor varia de la nude și auriu, la mat și strălucitor.

"Este ceva ce am vrut sa fac de foarte mult timp", a spus Jennifer Lopez, într-un interviu pentru revista WWD. "Avand in vedere ca mereu sunt intrebata cum fac astfel incat sa obtin acest tip de piele cu aspect natural si stralucitor, crearea liniei de produse de makeup a fost un pas normal." 

 

 

Get all the @jlo looks on April 26th! #JLOxINGLOT

A post shared by Official Instagram of INGLOT 💄 (@inglot_cosmetics) on

 

Get the @jlo look on April 26th #JLOxINGLOT

A post shared by Official Instagram of INGLOT 💄 (@inglot_cosmetics) on

Produsele vor avea nume inspirate de cariera artistei, inclusiv  ”Boogie Down Bronze” și ”Livin ‘Highlight”. De asemenea, colecția va conține și o  “Paleta Freedom System”, pe care femeile o vor adora, pentru că permite personalizarea propriei palete de culori. Aceasta va fi de altfel și cel mai scump produs al colecției - va costa echivalentul a 65 de dolari.

 

Noutățile ar trebui să apară la sfârșitul lunii aprilie, așa că mai aveți puțină răbdare!