Justin Bieber face ce face și revine în atenția publicul prin comportamentul său violent. De data asta, însă, are circumstanțe atenuante: Biebs a lovit cu pumnul în față un individ care a atacat o femeie la Coachella.

Potrivit TMZ.com, Justin Bieber a participat sâmbătă la un after party dat de bunul său prieten Patrick Schwarzenneger, la festivalul Coachella. La un moment dat, un individ care părea drogat s-a întâlnit cu fosta sa iubită și a început să o amenințe. A apucat-o de gât, moment în care Justin a intervenit: a strigat la el să o lase în pace, însă acesta a refuzat și i-a strigat: "go f*ck yourself!". 

În acel moment, Justin s-a enervat, i-a dat un pumn în față și l-a împins la perete, dându-i femeii ocazia să scape. TMZ scrie că bărbatul ar fi încercat să-l urmărească apoi pe Justin și a lovit mașina în care se afla. La scurt timp, polițiștii au fost chemați la fața locului, iar bărbatul a fost arestat.

Justin Bieber nu se află anul acesta pe lista de invitați la festivalul Coachella, însă artistul a venit ca simplu spectator și a făcut show la bustul gol.