Selena și Bieber sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, dar mai există o piedică în calea fericirii lor. Familia artistei nu-l vrea pe Biebs, așa că el s-a reorientat și și-a petrecut sărbătorile cu altcineva.

Chiar dacă s-au împăcat în toamna anului trecut, familia Selenei nu l-a acceptat pe Justin Bieber nici până acum, așa că el a fost nevoit să-și găsească altă companie de Ziua Recunoștinței. Întâlnirea a avut loc în luna noiembrie, dar detaliile au ieșit la iveală abia acum. Sărbătoarea se petrece în mod tradițional în familie, așa că Selena a plecat în Texas, la familia ei, dar nu l-a invitat și pe Justin Bieber.

El s-a orientat rapid și a petrecut în compania primei lui iubite, Caitlin Beadles. Cei doi au format un cuplu pe vremea când erau adolescenți, cu mult înainte ca Biebs s-o cunoască pe Selena. Se întâmpla prin 2008-2009 și de atunci au rămas prieteni. Bieber s-a împrietenit cu fratele ei, Christian, care l-a și dat de gol recent. 

El a postat pe Instagram o poză în care apare alături de sora lui și de Biebs, cu descriere ”Sunt atât de recunoscător pentru fratele și sora mea de Ziua Recunoștinței”. 

 

 

So thankful for my brother and sister this thanksgiving #happyturkeyday #family

O postare distribuită de Christian Beadles (@iambeadles) pe

Și așa arătau cei doi pe vremea când formau un cuplu: