Chiar dacă s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, Justin Bieber n-o poate uita pe Selena Gomez. De câteva luni, artistul a recunoscut că se luptă cu depresia, iar unul dintre motive ar putea fi chiar fosta lui iubită.

Justin Bieber a încercat să închidă o pagină de Instagram, dar s-a dat de gol în fața fanilor. Artistul a postat un screenshot cu respectivul profil și le-a cerut tuturor să-i dea report: “Dacă mi-ați dat follow, vă rog să raportați asta pentru agresiune, pentru că asta e! Fabrică minciuni și spune lucruri groaznice”.

Bebe Rexha a recunoscut: "Sunt bipolară și nu mi-e rușine cu asta!"​

Cu toate astea, un alt detaliu le-a sărit în ochi fanilor. Selena Gomez apare pe profilul de Insta' al lui Biebs, la persoane sugerate. Ce înseamnă asta? Că Justin e încă obsedat de fosta lui iubită și o stalkerește pe rețelele de socializare. "Dacă lista ta de sugestii e întocmită după cele mai căutate persoane, iar Selena Gomez este pe primul loc, înseamnă că i-a scris numele de multe ori, Justin", i-a comentat un fan vigilent, în timp ce altcineva i-a scris: "Instagramului îi place Justin și Selena".

 

Justin și Selena nu și-au dat niciodată follow pe Instagram, nici măcar când au fost împreună, iar la câteva luni după ce s-au despărțit, iar Bieber s-a însurat cu Hailey Baldwin, Biebs a spus clar că Selena “va avea mereu un loc în inima mea”. Selena și Justin au avut o relație de tip on-off din 2011 până în 2018, când s-au despărțit definitiv.