Justin Bieber și-a uimit din nou fanii. După ce l-a provocat pe Shawn Mendes la un meci la hochei, a venit rândul să îl provoace pe Tom Cruise la bătaie.

La provocarea lansată de Bieber celebrului actor, oamenii au reacționat, spunând că „cel mai bun lucru în toată această poveste este faptul că Tom Cruise este în trending, și nu Bieber”. Surse apropiate lui Bieber au declarat că totul ar fi fost mai mult o glumă și că artistul nu ar avea de gând să se ia la bătaie cu Tom Cruise.

Provocarea lui Justin Bieber pentru Tom Cruise a fost lansată pe Twitter: „Vreau să îl provoc la luptă în ring pe Tom Cruise. Tom, dacă nu accepți această luptă, înseamnă că îți este frică și că nu vei reuși niciodată să treci peste acest moment”.

În această ecuație a intrat și celebrul luptător Conor McGregor care, se pare, că face parte din tabăra lui Justin Bieber, declarând: „Dacă Tom Cruise este un bărbat adevărat și va accepta această luptă, McGregor Sports and Entertainment se va ocupa de eveniment. Are curaj Cruise să lupte, așa cum o face în filme? Fii pe fază și o să afli!”.