Justin Bieber și Selena Gomez se pare că și-au reluat relația exact de acolo de unde au lăsat-o. Altfel, nu se explică cum de s-au mutat împreună așa repede.

De când cuplul Jelena s-a afișat din nou împreună, adică pe la sfârșitul lunii octombrie, cei doi au fost văzuți făcând aproape totul împreună: au mers la biserică, s-au plimbat cu bicicleta și au avut parte de cine romantice în miez de noapte, iar acum nu mai șochează pe nimeni faptul că s-ar fi putut muta deja împreună.

VIDEO: Piesa asta este mai tare ca "Despacito". A doborât recordul pe Spotify

Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce un camion de mutări a fost văzut în fața casei cântăreței, din Los Angeles. Se pare că Justin și-a mutat deja la Selena cam toate tricourile, hanoracele și șepcile cu care îl vedem zi de zi, iar surse apropiate celor doi spun că e mai mult de atât!

Justin și Selena sunt în căutarea unei locuințe de vis, pentru care ar fi dispuși să plătească o sumă colosală: 15 milioane de dolari. "Ei își doresc un nou început împreună, pe teren neutru. Singurul mod în care pot face acest lucru este achiziționarea unei locuințe, în care niciunul dintre ei să nu mai fi trăit înainte", au spus surse din anturajul cuplului pentru revista Life & Style.

Cei doi îndrăgostiți au mai stat împreună și înainte, dar nimeni n-a aflat. Justin a dezvăluit această informație într-un interviu cu revista Complex în septembrie 2015, la mult timp după ce s-au despărțit: "M-am mutat cu prietena mea când aveam 18 ani. Am început propria mea viață cu ea. Era un fel de căsătorie. A trăi cu o fată, a fost prea mult la acea vârstă. Dar eram atât de îndrăgostiți... Nimic altceva nu conta."