Justin Bieber și Hailey Baldwin au făcut cununia civilă în secret anul trecut și toată lumea așteaptă nunta. Ei bine, se pare că fanii cuplului vor fi dezamăgiți când vor afla că cei doi au decis să renunțe la idee.

Deși plănuiau o nuntă ca-n povești, după 3 amânări, Justin și Hailey au hotărât că e mai bine să pună totul pe hold, pe termen nelimitat. Motivul? Starea de sănătate a artistului canadian.

14 celebrități despre care nu ai zice că au aceeași vârstă

Justin Bieber a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții lui şi le-a spus fanilor să se roage pentru el, într-un mesaj postat pe Instagram, în care explica că se luptă cu depresia și anxietatea. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People: ”Până la urmă, vor avea și o nuntă, doar că nu este prioritatea lor chiar acum. Nu au trimis invitații cu altă dată. Vor aștepta până când Justin se va simți mai bine și va fi încântat să-și planifice nunta”.

Faptul că a devenit faimos la o vârstă atât de fragedă a avut un impact negativ asupra sănătătii mintale a lui Justin. A recunoscut-o chiar el, într-un interviu pentru Vogue: ”Credeam că oamenii mă iubesc, că eu sunt cel mai tare. Credeam sincer asta. Am devenit foarte încrezut și arogant. Purtam ochelari de soare în interior... M-am surprins făcând lucruri de care mi-e rușine, am fost promiscuu și toate cele, și cred că am început să iau Xanax pentru că îmi era atât de rușine”