Kanye West a făcut un anunț care speră că nu îi va afecta campania electorală. Soțul lui Kim Kardashian a recunoscut că a avut Coronavirus.

Kanye a acordat un interviu celor de la Forbes în care a recunoscut că s-a confruntat cu probleme și că a avut Coronavirus. ”Îmi amintesc că cineva mi-a spus că Drake a avut Coronavirus și răspunsul meu a fost că Drake nu poate fi mai bolnav decât mine. Nu cred în puterea vaccinului. Atunci când ei ne spun că vor rezolva problema cu un vaccin, este ceva foarte periculos. Este semnul răului acest vaccin. Vor să ne pună cipuri ca să nu putem trece de porțile Raiului. Îmi pare rău că folosesc termenul ”ei” pentru oamenii care au spiritul răului în ei”, a declarat Knaye.

Rapperul a anunțat că va candida la președinția Americii printr-un mesaj pe Twitter, iar susținătorii nu au încetat să apară.

Tot pentru scaunul de la Casa Albă se luptă și Paris Hilton, buna prietenă a lui Kim Kardashian. Aceasta i-a declarat război lui Kanye și îl asigură că va fi o luptă strânsă. Paris a postat pe Instagram un videoclip în care își anunță sloganul pentru campanie, dar și faptul că ar alege-o pe Rihanna ca vicepreședinte. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on