Lady Gaga a făcut o dezvăluire care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Artista a postat pe Twitter un mesaj prin le-a supus fanilor că e "însărcinată", dar... nu e la ce vă gândiți! Gaga nu așteaptă o fetiță sau un băiețel, ci viitorul ei album.

Artista în vârstă de 32 de ani, care a câștigat de curând Oscarul cu piesa "Shallow" - de pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born", i-a șocat pe Little Monsters cu anunțul ei: "Zvonuri. Sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6".

Aceasta este pentru prima oară când Lady Gaga vorbește despre următorul său proiect, după succesul A Star Is Born. Artista a jucat rolul principal, iar piesa Shallow nu a câștigat doar premiul Academiei Americane de Film, ci și un Grammy și un Glob de Aur.

 

#LG6 va fi primul album pe care Lady Gaga îl lansează din 2016. "Joanne" a debutat atunci pe primul loc în topul Billboard și a inclus piese precum "Million Reasons" și "Perfect Illusion". Chiar dacă deocamdată nu există mai multe detalii, Gaga i-a dat recent follow Rihannei pe Instagram, așa că o posibilă colaborare n-ar mira pe nimeni.