Lady Gaga a strălucit la propriu la Gala Globurilor de Aur. Deși pelicula "A Star Is Born" era favorita caselor de pariuri, Lady Gaga și Bradley Cooper au reușit să câștige un singur trofeu, pentru "Shallow", piesă care a fost desemnată "Cel mai bun cântec original".

Gaga a pășit pe covorul roșu într-o rochie spectaculoasă, semnată de casa de modă Valentino, pe care a asortat-o cu bijuterii în valoare de 5 milioane de dolari. Probabil că vă întrebați ce a costat atât de mult?

Ei bine, colierul purtat de artistă a fost făcut pe comandă, la cunoscuta casă de bijuterii Tiffany & Co, cu 300 de diamante briliant și un diamant în formă de pară, de 20 de karate. „Conceput special pentru Lady Gaga în magazinul emblematic situat pe Fifth Avenue în New York, colierul Aurora reprezintă un omagiu către stele – la propriu şi la figurat. Numele este inspirat după fenomenul natural dramatic şi hipnotizant, aurora boreală”. De asemenea, cerceii purtați de Lady Gaga au costat nu mai puțin de 115.000 de dolari.