După despărțirea de Taylor Kinney, părea că Lady Gaga e urmărită doar de ghinion în dragoste. Nu a durat mult până când artista și-a anunțat logodna cu managerul ei, Cristian Carino, iar acum e singură din nou.

Deși zvonurile apărute în ultimele luni, cum că ar avea o relație cu actorul Bradley Cooper, întârzie să se confirme, surse apropiate artistei spun ar fi rupt logodna de Christian Carino, iar multe dintre aparițiile din ultima vreme confirmă o astfel de variantă.

Totul a început în urmă cu câteva săptămâni. Deși au venit împreună la premiile, Lady Gaga și logodnicul ei au părut reci și distanți unul cu celălalt. Mai mult, ea a apărut fără inelul de 400.000 de dolari primit anul trecut și nici nu l-a menționat pe viitorul său soț în discursul de mulțumire după ce a câștigat la categoria "Best Pop Duo/Group Performance" cu piesa "Shallow", de pe coloana sonoră a filmului "A Star is Born".

Lady Gaga i-a dat unfollow lui Christian și pe Instagram,iar de Valentine's Day Gaga a postat pe Instagram o fotografie cu cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut: un trandafir care-i acoperă aproape tot spatele.