La începutul lunii februarie, Lady Gaga a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că nu mai poate să cânte live și își va anula ultimele 10 concerte din cadrul turneului european ”Joanne”.  Artista a anunțat că nu mai poate onora spectacolele din cauza durerilor severe cauzate de boala de care suferă: fibromialgie.

După aproape o lună de recuperare și extrem de puține semne date fanilor de pe rețelele de socializare, Lady Gaga pare că să se simtă mai bine. Cântăreața s-a întors în studio în Cannon Beach, Oregon, o zonă renumită pentru centrele de recuperare, și a început înregistreze împreună cu producătorul DJ White Shadow, cel cu care a lucrat și pentru albumele „Born This Way” și „Artpop”.

Maluma a dat lovitura cu noua piesă! 10 milioane de oameni o ascultă în fiecare zi

De asemenea, Lady Gaga a început să-și pregătească turneul de rezidență anunțat să înceapă la finalul acestui an la Las Vegas. Este vorba de o serie de 74 de concerte, pe parcursul a doi ani. Contractul uriaș i-ar putea aduce câte 1 milion de dolari pentru fiecare show.

 

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Lady Gaga suferă de o afecțiune foarte rară, numită fibromialgie, care îi provoacă dureri puternice în tot corpul. Gaga a vorbit deschis despre boala cronică în documentarul pe care l-a lansat anul trecut, ”Five Foot Two”.