Se pare că Liam Payne nu are noroc în dragoste. După ce fosta sa soție, jurata X Factor, Cheryl Cole, i-a dat papucii la scurt timp după venirea pe lumea a copilului lor, pe motiv că e imatur, fostul component al trupei One Direction a fost părăsit și de Naomi Campbell. Cântărețul și fotomodelul aveau o relație de 4 luni, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.

Potrivit Daily Mail, supermodelul în vârstă de 48 de ani ”s-a plictisit” de Liam (25 de ani) și a decis să pună punct relației. Cu toate acestea, o sursă apropiată celor doi a declarat că Naomi și Liam și-au propus să ”rămână prieteni” și să se despărtă în cei mai buni termeni: ”Liam și Naomi s-au distrat de minune împreună, s-au înțeles bine. Dar nu a fost să fie. Ei intenționează să rămână prieteni - nu există resentimente. Naomi a hotărât să încheie relația. Nu îl mai plăcea așa mult pe Liam și l-a îndepărtat ușor-ușor. Este destul de simplu - s-a plictisit”.

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut după ce artistul a postat o serie de complimente pe contul de Instagram al lui Naomi Campbell. Cântăreața Cheryl Cole, cu care Liam are un copil, se declarase "devastată" şi "şocată" de relația dintre cei doi.