Luke Perry, interpretul lui Dylan din "Beverly Hills, 90210", a murit la patru zile după ce suferise un accident vascular cerebral "masiv". I s-a făcut rău chiar în ziua în care studioul Fox a anunțat că va relansa celebrul serial, cu distribuția originală. Planurile prevedeau un set de şase episoade, care să fie difuzate în vara acestui an.

Luke Perry n-a cunoscut celebritatea cu una cu două. După liceu, s-a mutat la Los Angeles, unde a lucrat mult timp la o companie care asfalta drumuri şi pentru o fabrică de clanțe şi încuietori, dar și la o fermă - pentru a câștiga banii necesari pentru plata chiriei în Los Angeles. Actorul a povestit pentru revista People că a dat 216 audiții până să fie băgat în seamă de cei de la ABC, iar în "Beverly Hills, 90210" trebuia să fie doar invitat. Regizorul Aaron Spelling a hotărât să îl păstreze și i-a plătit salariul din propriul buzunar în primii doi ani. 

7 artiști celebri care și-au început cariera în trupe

Potrivit BBC, actorul filma în ultima perioadă  la Los Angeles pentru serialul "Riverdale", transmis de Netflix. Producătorii au anunțat că vor suspenda filmările, în semn de respect: „Suntem profund triști să aflăm că Luke Perry s-a stins din viață. Un membru iubit al familiei „Riverdale”, Warner Bros. și CW, Luke a fost un profesionist desăvârșit, a fost incredibil de grijuliu, cu o inimă uriașă, și un prieten adevărat pentru toți. A fost tată și mentor colegilor săi mai tineri. Luke a fost incredibil de generos și a jucat în serial cu dragoste și bunătate. Transmitem toate gândurile noastre familiei lui Luke”.

Familia actorului a mulțumit fanilor din lumea întreagă pentru sprijinul lor şi a cerut să îi fie respectată intimitatea în această perioadă de doliu. “Niciun detaliu suplimentar nu va fi transmis imediat”, precizează acelaşi comunicat.