După ce, în ultima perioadă, a fost acuzat de misoginism, și a fost refuzat de artiste precum Anna Guerra sau Selena Gomez, Maluma a început să fie criticat și pentru ultimul său videoclip. Artistul columbian apare înconjurat de o mulțime de femei aproape goale, iar asta nu i-a încântat deloc pe fani.

Maluma le-a transmis un mesaj haterilor și spune că aceasta este viața lui și că "nu-i pasă ce spun ei". Interpretul "Felices Los 4" a stârnit o adevărată furtună în mediul virtual, iar noua sa piesă, "Mala Mia", vine însoțită de un mesaj dedicat tuturor celor care îi critică acțiunile. Maluma spune clar că aceasta este viața lui și că toată lumea moare să-l aibă alături. Atât de mult încât, la sfârșitul cântecului, se aude vocea unei femei: "Oamenii continuă să critice și să critice, dar noi credem că aceasta este o minciună. Asta se numește invidie pură.".

Știai că Shakira l-a abordat pe Maluma pe WhatsApp? Uite cum i-a propus să colaboreze!

Deci, "Dacă nu vă place, nu vă uitați!" - asta e ceea ce le transmite Maluma haterilor. Între timp, videoclipul melodiei "Mala Mia" a depășit 16 milioane de vizualizări în 3 zile de la lansare.

FOTO: 16 cântăreți români care seamănă perfect cu mamele lor