Maluma nu vrea să stea departe de fanii lui în această perioadă de izolare, așa că s-a gândit să păstreze legătura cu aceștia prin intermediul telefonului. Artistul a postat un video în care și-a postat numărul de telefon pentru cei care doresc să îi lase mesaje.

Maluma clar nu este genul de persoană care să ia o pauză atât de mare de la activitățile zilnice. Artistul se plictește izolat la domiciliu și după ce s-a ras în cap în fața urmăritorilor de pe Instagram, Maluma a avut zilele trecute o altă idee. Aceasta a luat o pauza de la exercițiile fizice pe care le face cu regularitate și le-a oferit fanilor numărul lui de telefon pentru a discuta și pentru a alunga plictiseala împreună.

Videoclipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări, iar numărul de telefon al artistului a ajuns la multe fane. Maluma și-a asigurat urmăritorii că totul este pe bune și le-a arătat câteva capturi de ecran cu mesajele primite din partea zecilor de fani.

”Acesta este numărul meu de telefon, aștept să îmi scrieți mesaje. 1 (718) 223-4307 (Numărul este valabil doar în SUA și Canada momentan).”