Chiar dacă te cheamă Beyonce și ești una dintre cele mai tari dive, uneori mai ai nevoie și de ajutorul lui mami. Tina Lawson, mama lui Queen B. i-a pus la punct pe hateri într-un mare fel.

Ei sunt părinții lui Smiley. Seamănă cu mama sau cu tata?

”Mama Tina”, așa cum i se spune, are 62 de ani, dar e foarte activă pe Instagram și se pricepe de minune la social media. Mama lui Beyonce și-a reprezentat fiica la BET Awards, pentru că ea nu a putut să ajungă. De aici până la speculații nu a fost decât un pas, așa că mama Tina a simțit nevoia să clarifice lucrurile. 

BLOG ZUTV.ro: Alina Eremia - ”O lecție despre iubire primită de la părinți”

”Vreau să clarific niște lucruri: Beyonce a plecat mai devreme pentru că e în turneu, un turneu pe care l-a planificat cu mult înainte. Toată lumea i-a spus că n-o să poată ajunge în Marea Britanie la timp. A închiriat un avion pentru staff-ul ei și a avut la dispoziție doar o zi pentru repetiții. Circulă zvonuri și multe minciuni în presă. Presa creează conflicte, iar când artiștii nu mai sunt, îi plângem și le închinăm tribut. Dar ce facem pentru ei cât sunt în viață?”, aceasta a fost esența mesajului mamei lui Beyonce.

BET Awards premiază artiștii de culoare, iar anul acesta Beyonce a fost marea câștigătoare. Premiul publicului, Cea mai bună artistă Hip-Hop, Cel mai bun videoclip, Cea mai bună artistă pop au fost categoriile la care Queen B. n-a avut rivală. Mama ei a urcat pe scenă pentru a ridica premiile și a vorbit în numele fiicei sale.