Miley Cyrus nu a mai avut răbdare să ajungă la salon. Artista s-a lăsat pe mâinile mamei ei care a tuns-o așa cum a știut ea mai bine.

Dacă renunță la ceea ce face acum, Tish Cyrus, mama lui Miley poate oricând să se apuce de tuns. Pentru Tish nu este prima dată când își pune amprenta asupra părului lui Miley. Aceasta a mai tuns-o pe artistă la sfârșitul anului trecut și i-a plăcut atât de mult rezultatul încât a repetat experiența.

Tish Cyrus a primit indicații online de hairstylist-ul fiicei sale, Sally Hershberger. Fanii au fost extrem de nemulțumiți de rezultat și au reacționat imediat pe Twitter.

”Miley mi-a trimis o fotografie ca sursă de inspirație, dar tunsoarea ei actuală e complet diferită față de ce se afla în acea fotografie. Miley este o clientă minunată, e mereu deschisă să încerce noi schimbări de look. Am fost foarte fericiți să o vedem cu noua tunsoare, iar mama ei s-a descurcat de minune. Sunt sigur că Tish va începe să ai programări în curând”, a declarat Sally pentru TMZ.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I trained Tish well!;)✂️@tishcyrus @mileycyrus #virtualhaircut lol

A post shared by Sally Hershberger (@sallyhershberger) on