Când ești celebru, ai tot felul de admiratori. Unii se mulțumesc să urmărească activitatea idolilor și să le ceară câte un autograf, atunci când au ocazia. Alții fac adevărate obsesii pentru anumite vedete, încât devin agresivi.

Rihanna, Taylor Swift, Ariana Grande și chiar Justin Bieber au trăit-o pe propria piele, însă cea mai nouă victimă se pare că a devenit Miley Cyrus.

ZECE cupluri celebre care s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin

Un fan obsedat de Miley a fost arestat după ce a urmărit-o peste tot, de la Milwaukee până în Los Angeles, încercând din răsputeri să obțină o întâlnire cu ea. Bărbatul i-a transmis tot felul de mesaje online și i-a spus chiar că ar fi în stare să comită „un act oribil" doar ca să ajungă la știri.

FOTO | Selena și Justin nu se mai feresc! Uite cum au fost surprinși la nunta tatălui lui Bieber!

Potrivit TMZ, unul dintre mesajele sale bizare suna cam așa: „Am adresa ta acum, așa cum ai insistat. Știu cum să intru în casă și mulțumesc că ai scăpat de Liam. Nu vreau banii tăi, ăsta e modul în care ne vom îndrăgosti, nu am nevoie de medicamente. Aș vrea să ai o minte mai deschisă. Pentru a crea o lume nouă trebuie să fac un act oribil. O să ajungă la știri și o să fie trist”. Din fericire, poliția l-a reținut și urmează să fie pus sub acuzare.