Una dintre cele mai bune prietenii din muzica rap s-a destrămat. Nicki Minaj și Drake și-au dat unfollow pe Instagram și toată lumea se întreabă de ce.

Drake și Nicki Minaj au avut numeroase colaborări, au lansat piese împreună, au apărut unul în videoclipurile celuilalt și între ei părea să fie chimie. Mai mult, părea că erau într-adevăr prieteni buni sau poate chiar mai mult de atât. La un moment dat, Drake a glumit în jurul "căsătoriei" cu Nicki și a complimentat-o, în timp ce ea i-a sugerat să ia o pauză. 

Prietenia dintre cei doi rapperi a început să scârțâie atunci când Nicki a început să se întâlnească cu colaboratorul lui Drake, Meek Mill. Nicki sa despărțit în cele din urmă de Meek, iar el a petrecut ceva timp în închisoare.

La începutul acestui an, când Meek a fost eliberat, unul dintre primele sale gesturi a fost de a se împăca cu Drake, ceea ce a dus la o colaborare între ei pe noul album al lui Meek, care, de asemenea, a inclus și colaborare cu rivala lui Nicki, Cardi B. De parcă toate astea nu erau de ajuns, Drake a lucrat anul acesta și cu Travis Scott, un alt artist cu care Nicki e la cuțite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PressPlay: Looks like #Drake & #NickiMinaj no longer follow each other on the 'Gram 👀👀👀

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on