Nicki Minaj nu mai e single. E într-o relație, dar "it's complicated". La scurt timp după ce le-a făcut cunoștință fanilor de pe Instagram cu noul ei iubit, Kenneth Petty, au ieșit la iveală detalii șocante.

Noul iubit al lui Nicki Minaj a avut probleme serioase cu legea, iar fanii sunt îngrijorați pentru ea. Mai exact, Kenneth Petty, în vârstă de 40 de ani, ar fi un fost pușcăriaș, acuzat de viol și omor prin imprudență.

Potrivit unor documente obținute de TMZ, prima oară, Petty a fost condamnat pentru tentativă de viol în aprilie 1995. Incidentul a fost raportat când el era doar un adolescent, iar ea avea 16 ani. Bărbatul a fost condamnat și a petrecut 4 ani după gratii, în închisoarea din New York. Apoi, în martie 2006, a fost condamnat la încă 10 ani pentru ucidere din culpă. După încă 7 ani la răcoare a fost eliberat în 2013, iar în urmă cu trei luni, a fost arestat din nou, după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat o mașină neînmatriculată. În acest ultim caz, își va afla verdictul pe 8 ianuarie 2019.

Din câte se pare, Nicki Minaj e la curent cu trecutul infracțional al noului ei iubit, din moment ce i-a luat apărarea într-o serie de postări pe Twitter: „Toți îl numiți violator, dar s-a întâmplat în 1994, ceea ce înseamnă că amândoi aveau 16 sau 17 ani. Probabil era o tipă albă”. „El avea 15 ani, iar ea 16... și erau iubiți. Dar mănâncă rahat în continuare, internetule. Nu puteți să-mi conduceți viața. Voi nici măcar viețile voastre nu le puteți conduce”.