Dua Lipa a stârnit urganul în mediul online după au spus într-un interviu că îl admiră pe Kanye West și, mai mult decât atât, rapperul ar ocupa primul loc într-un top al artiștilor hip hop pe care îi preferă.

O singură declarație a fost de ajuns pentru fanii lui Taylor Swift, care au sărit ca arși, și chiar au trimis mesaje de amenințare cu moartea către Dua Lipa. 

VIDEO | 8 artiști și trupe care au avut curajul să cânte la metrou și nu s-au făcut de râs!

Tay Tay și Kanye au ajuns la cuțite în 2009, când el i-a întrerupt speach-ul de mulțumire și a afirmat la MTV VMA că premiul câştigat de Taylor ar fi fost meritat de Beyonce. De atunci, cei doi s-au atacat de câte ori au avut ocazia, în melodii sau în interviuri.

OMG! Inna a dezvăluit numele următorului star internațional cu care ar putea colabora. Ghicești cine e?

Ca reacție la declarația făcută acum de Dua Lipa, fanii lui Taylor i-au umplut Instagram-ul de emoji-uri cu șerpi sau mesaje în care îi doresc moartea. În replică, Dua Lipa spune că nu s-ar fi așteptat ca spusele ei să ia o astfel de întorsătură: "Mă gândeam la muzica lor, iar Taylor este uimitoare, dar sunt un fan de hip-hop, așa că probabil aș alege pe Kanye în locul oricui. Ei mi-au trimis emoji-uri cu șerpi trei zile la rând. A fost un fel de "Sper să mori". Eu ma simt ca și cum: "Yo! N-am spus nimic.".