Anul trecut, când era pe val cu piesa "Felices Los 4", Maluma i-a propus o colaborare și, în loc să accepte, Selena Gomez l-a făcut cu ou și cu oțet. În timp ce unii au speculat că n-ar fi vrut să-l supere pe Justin Bieber, cu care încă era împreună, Selena s-a mulțumit să-l facă misogin pe Maluma și să dea vina pe versurile pieselor sale.

Totuși, ideea de a lansa o piesă cu influențe raggaeton se pare că i-a surâs Selenei, așa că că acum i-a spus "DA" lui J Balvin, care a anunțat colaborarea cu Sel într-un mod unic, printr-o postare pe contul său de Instagram.

Balvin a postat o fotografie în care apar 4 halate albe, unul dintre ele având imprimat pe spate numele Selenei. Celelalte 3 sunt unul pentru Balvin, unul pentru Tainy și celălalt pentru Benny Blanco, ultimii doi fiind producători muzicali renumiți în industria muzicală. Melodia se va numi "Can't Get Enough" și va fi lansată pe 28 februarie. Noi suntem curioși dacă va avea succesul de care se bucură acum "Taki Taki"?! PS: Crezi că va fi hitul verii?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t get enough 💯🌍💯

A post shared by J Balvin (@jbalvin) on