Selena Gomez și-a propus ca în 2020 să fie foarte sinceră cu fanii și să nu mai ascundă niciun detaliu din viața ei personală. Într-un interviu recent, artista a recunoscut că a fost abuzată emoțional în timpul relației cu Justin.

Atunci când a lansat piesa ”Lose you to love me”, prima după o lungă perioadă de absență, fanii au început imediat să speculeze faptul că aceasta este despre Justin Bieber. Selena a recunoscut asta, recent, într-un interviu pentru un post de radio. 

”Sunt foarte mândră de piesa asta. Nu este o melodie despre ură, ci una care spune că am avut ceva foarte frumos și niciodată nu voi nega asta. A fost foarte dificil, dar sunt fericită că s-a terminat. Am fost o victimă a abuzului emoțional. A trebuit să găsesc o cale să înțeleg asta abia când am devenit adult. Și a trebuit să înțeleg alegerile pe care le-am făcut. Este periculos să stai într-o mentalitate de victimă. Sunt foarte mândră să pot spune că am găsit puterea să trec peste asta cu foarte multă grație. Mă simt minunat. Sunt sub tratamentul de care am nevoie. Trebuie să ai grijă mereu de sănătatea ta mintală. Este ceva la care voi continua să lucrez. Sunt zile în care îmi este greu să mă ridic din pat și am atacuri foarte mari de anxietate. Încă se mai întâmplă asta.”

Anul trecut și Justin Bieber a declarat că a fost nerespectuos cu femeile cu care a fost într-o relație: ”Eram revoltat, nervos și nerespectuos cu femeile. M-am distanțat de toată lumea care mă iubea și mă ascundeam. Credeam că nu mă voi mai schimba. Nu am crescut într-o familie stabilă, părinții mei erau despărțiți și nu aveau bani, erau încă tineri și rebeli”