A devenit o modă pentru artiștii din toată lumea ca, din când în când, să ia o pauză de la rețelele de socializare. Dacă Ed Sheeran a rezistat un an departe de internet, Demi Lovato n-a reușit "să se abțină" decât o zi.

Chiar dacă de curând a recunoscut că nu se ocupă personal de contul ei de Instagram, Selena Gomez și-a anunțat fanii că va lua o pauză de la social media. A făcut anunțul prin intermediul unui InstaStory. Selena s-a filmat cântând melodia „This Girl', a lui Lauren Daigle, iar apoi a revenit cu un selfie și un mesaj pentru fani.

TOP 20 cele mai COOL videoclipuri lansate în 2018

 „Actualizare: iau o pauză de la social media. Iar. Oricât aș fi de recunoscătoare pentru vocea pe care social media ne-o oferă fiecăruia, sunt la fel de recunoscătoare ca pot să mă retrag și să-mi trăiesc viața. Arătați bunătate și sprijin! Amintiți-vă – comentariile negative pot răni sentimentele oricui. Evident.", a scris Selena în dreptul imaginii.

 

Selena Gomez a mai renunțat la rețelele de socializare și în trecut, mai exact în 2016. Atunci și-a luat 3 luni de pauză pentru a se trata de depresie.