Fiecare tatuaj are o poveste, iar starurile ascund, de multe ori, povești la care fanii lor nu vor avea niciodată acces. Selena Gomez are un tatuaj secret, iar artistul care i l-a făcut a dat puțin ”din casă”.

Un tip care se recomandă cu pseudonimul de Bang Bang este cel mai bine cotat artist tatuator din S.U.A. Multe celebrități i-au trecut pragul sau l-au chemat la ele acasă, de-a lungul timpului, așa că Bang Bang a scris și o carte despre asta, intitulată ”My Life In Ink”.

Tipul e foarte tare în industrie și le-a câștigat încrederea unor nume mari precum Rihanna, Bieber, Rita Ora sau Selena Gomez. E primul om care a văzut-o pe Rihanna după bătaia pe care i-a dat-o Chris Brown și i-a făcut tatuajul cu pistol, de pe coaste.

Bang Bang a povestit în carte că Selenei i-a făcut un tatuaj secret, despre care artista nu vrea să se afle. Relația dintre el și clienți se bazează pe încredere și discreție, iar cu Selena e atât de apropiat, încât artista l-a invitat la show-ul Victoria's Secret în 2015, când a cântat.

Și despre Bieber a avut ceva de spus: ”când i-am făcut tatuajul cu <<Forgive>>, eram în avionul lui privat. Avionul era plin de fum de iarbă, așa încât piloții și-au pus măștile de oxigen ca să nu îi ia de cap”.