Selena Gomez a lansat recent ”Lose you to love me”, piesă care a ajuns numărul 1 în Billboard Top 100. Fanii au ascultat cu atenție versurile piesei și au ajuns la concluzia că este vorba despre Justin Bieber, iar cei mai înfocați fani ai cuplului Justin-Selena au realizat un mashup al pieselor ”Lose you to love me” și ”Sorry”.

”Această piesă este inspirată de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul «Revival». Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoaşterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața. Am simțit că trebuie să lansez această piesă pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce.”, și-a motivat Selena versurile.

Există fani care nu au trecut peste etapa în care Selena și Justin formau un cuplu, așa că au decis să realizeze un mashup care sună destul de bine. Se pare că ”Lose you to love me” și ”Sorry” au foarte multe în comun.

Dă-i play!