Veste proastă pentru fanii serialului "Riverdale". Producția lui a fost suspendată după decesul actorului Luke Perry, în vârstă de 52 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Actorul îl interpreta pe tatăl lui Archie, protagonistul unuia dintre cele mai urmărite seriale cu adolescenți.

"Suntem profund triști să aflăm că Luke Perry s-a stins din viață. Un membru drag al "Riverdale", Warner Bros. şi al familiei CW, Luke a fost tot ceea ce ți-ai fi dorit să fie: o persoană incredibil de grijulie, un profesionist desăvârşit şi un prieten adevărat pentru toți. Un tată şi un mentor pentru cei tineri din distribuție. Luke a fost incredibil de generos, el a insuflat tuturor dragoste şi bunătate. Gândurile noastre se îndreaptă către familia lui Luke în aceste momente dificile", au transmis producătorii serialului într-un comunicat pentru The Hollywood Reporter​.

OMG! Luke Perry, actorul din Beverly Hills 90210 și Riverdale, a murit

Supranumit "idolul rebel al unei generații", Luke Perry filma chiar în aceste zile, la Los Angeles, pentru cel de-al patrulea sezon al serialului. Lansarea era anunțată pentru Octombrie 2019. 

Probleme în paradis?! Maluma a pus ochii pe un fotomodel din Israel

Filmările la serial au fost suspendate pentru a permite echipei şi distribuției să îşi plângă colegul. Deocamdată nu se știe modul în care serialul va aborda moartea sa și dacă personajul său, Fred Andrews, va fi anulat.