Acum ceva timp, Sia își anunța fanii că a adoptat doi băieți. Lucrurile se mișcă foarte repede, iar acum se pare că artista este deja bunică.

Artista în vârstă de 44 de ani a oferit un interviu celor de la Apple Music în care le-a vorbit cât de fericită este că are doi nepoței. ”Cel mai tânăr băiat al meu are deja doi copii. Sunt bunică! Doamne, cât de nebunesc este! Deja îmi spun ”nana”.

Sia a acordat un interviu celor de la SiriusXM în care a dat detalii despre cel mai important rol din viața ei, cel de mamă. Artista a spus că i-a adoptat pe cei doi băieți anul trecut, pe când aceștia aveau 18 ani. Cei doi ajunseseră la vârsta la care sistemul nu i-ar mai fi îngrijit.

”Amândoi aveau 18 ani, iar acum au 19 ani. Erau prea mari pentru a mai fi ținuți în sistemul de stat. Da, îi iubesc. Este destul de dificil pentru amândoi, pentru unul mai mult decât pentru celălalt. Dar ambii fac lucruri care sunt foarte bune pentru ei, care-i ajută foarte mult. Fac multe lucruri educaționale.”, a spus artista.