The Weeknd a lansat de curând un nou album, intitulat "My Dear Melancholy", însă câteva dintre piese le-au atras atenția fanilor în mod deosebit. Spun ei, că par a fi despre fostele sale iubite, Bella Hadid și Selena Gomez.

Deși în presă s-a speculat faptul că relația lui The Weeknd cu Selena ar fi fost doar de fațadă, o pură strategie de marketing au spus alții, rapperul cântă în piesa "Call me out" că ar fi fost în stare să-i doneze un rinichi iubitei sale, care avea nevoie de transplant: "I said I didn't feel nothing, baby, but I lied / I almost cut a piece of myself for your life".

ZECE seriale beton care se termină în 2018

Nu se știe din ce motiv nu a mers mai departe, însă cert este că Selena a primit rinichiul de care avea nevoie de la prietena ei cea mai bună, Francia Raisa. 

Selena nu a avut nici o reacție la auzul noii piese a lui The weeknd, însă o prietenă bună a ei i-a sărit în apărare și a spus că sunt doar minciuni: "Sunt doar nişte versuri şi The Weeknd ştia că va atrage atenția cu ele. Oamenii le-au interpretat aşa cum şi-a dorit el. De aici până la a-i dona un rinichi Selenei este cale lungă.", a spus prietena Selenei pentru eonline.com.