După câțiva ani în care au fost într-un conflict continuu, Katy Perry și Taylor Swift au ajuns în sfârșit la o înțelegere. Însă totul s-a întâmplat cu anumite condiții.

După ce s-a întâlnit la petrecerile organizate după Premiile Oscar cu iubitul lui Taylor Swift, Joe Alwyn, Katy Perry a decis să facă pasul următor: „M-am dus la ea și i-am spus că o susțin și o iubesc și mi-aș dori să fim prietene. M-a invitat acasă la ea și mi-a făcut prăjituri.” Katy Perry a avut și o cerință specială în ceea ce privește vizita, și anume, să stea în brațe cu noua pisică a lui Taylor. 

„M-am gândit că era pe cale să înceapă ceva nou și important și avea nevoie de sprijin. Și sincer, din moment ce eu îl încheiam pe al meu, am realizat cât de multe lucruri avem în comun. Și poate că sunt doar cinci oameni în lume care pot avea același tip de conversații și să înțeleagă de unde vin, și că ar trebui să celebrăm prietenia noastră și să fim capabile să ne susținem una pe cealaltă. Sunt gata să trec peste. O iert și îmi pare rău pentru orice aș fi făcut și sper că și ea simte la fel. Cred că este momentul. Sunt lucruri mai importante, există probleme reale în lumea asta”, a declarat Katy Perry.