Dacă ești fan ”Game Of Thrones”, știi deja că mai ai ceva de așteptat până când va apărea ultimul sezon. HBO a anunțat oficial că vom vedea finalul abia anul viitor, însă pe pagina de Facebook a fanilor lui Kit Harington, actorul care îl interpretează pe Jon Snow, a apărut data premierei. Dacă ar fi să o luăm de bună, fanii GoT vor vedea ultimul sezon începând din 14 aprilie 2019.

Toată lumea așteaptă să vadă cine va stăpâni până la urmă cele șapte regate, iar o persoană din conducerea HBO a dezvăluit acum că actorii din Game of Thrones au plâns când au citit scenariul ultimului sezon. Și asta pentru că au descoperit că personajele care au supraviețuit în sezonul șapte vor muri „unul câte unul” până la finalul serialului. 

OMG! Taylor Swift e acuzată de plagiat! Uite de unde s-a "inspirat" când a lansat videoclipul piesei "Delicate"

„Până la finalul lecturii, au fost lacrimi. Apoi, au urmat aplauze care au durat 15 minute”, a spus Francesca Orsi, de la HBO. De altfel, directorul de programe al HBO a anunțat că vor fi filmate mai multe variante de final, iar actorii și echipa nu vor ști, până în momentul difuzării, cum se va termina. Decizia a fost luată pentru a împiedica hackerii să mai fure și să posteze online bucăți din serial, înainte de difuzare. 

Ultimul sezon din Game of Thrones va fi difuzat în 2019, adică la aproape doi ani de la penultimul sezon. Fimările au început în octombrie.