Stefano Gabbana și-a pus internetul în cap, după ce a spus despre Selena Gomez că e foarte urâtă. Celebrul designer a făcut comentariul pe Instagram, iar fanii Selenei s-au grăbit să-i ia apărarea artistei.

Stefano, cofondatorul brand-ului Dolce & Gabbana, și-a atras o mulțime de critici, după un comentariu neinspirat pe Instagram. Cei de la The Catwalk Italia au postat pe contul lor un colaj cu Selena Gomez purtând rochii roșii și i-au întrebat pe urmăritori care este preferata lor. Stafano Gabbana nu a comentat ținutele, ci a spus despre Selena că ”She's so ugly” (n.r. este atât de urâtă). 

Comentariul i-a adus o mulțime de critici din partea fanilor Selenei și nu numai. Pe net s-a creat un adevărat val de empatie cu Selena și mulți au început să-l trolleze pe Gabbana pentru opinia lui. Nu e prima dată când designerul își atrage critici pe internet. În 2015, mai multe celebrități au pornit o campanie împotriva brand-ului, după niște comentarii controversate ale celor doi designeri cu privire la cuplurile LGBTQ și la fertilizarea in vitro.