Ghinion teribil pentru fotbalistul numărul 1 din defensiva lui Manchester City. După ce a zburat până în Olanda, ca să-și vadă artistul preferat în concert, Sergio Aguero a fost implicat într-un grav accident rutier.

Jucătorul tocmai fusese la concerul lui Maluma din Amsterdam și a luat un taxi care să-l ducă la aeroport. Taximetristul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.

FOTO OMG | Selena Gomez are o fotografie de aproape 10 milioane de like-uri pe Instagram

Impactul a fost unul extrem de violent. Airbag-urile s-au deschis, iar Aguero a fost transportat la spital cu mai multe coaste rupte. A avut noroc că purta centura de siguranță, au declarat martorii accidentului.

Din primele informații, fotbalistul va sta cel puțin 8 săptămâni departe de teren. Pentru început, va rata meciul cu Chelsea, din Premier League din weekend, dar și duelurile decisive ale Argentinei din preliminariile pentru Campionatul Mondial, de săptămâna viitoare.

În ultima postare pe Instagram, Aguero apare alături de Maluma în mașină, la Amsterdam, alături de un mesaj prin care-i mulțumea artistului pentru invitație.

 

 

@maluma . Gracias por la invitación !! 👌🏽

A post shared by Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun) on