Serialul „Game of Thrones” a făcut furori nu doar în rândul adolescenților, ci și în rândul vedetelor. Iată care sunt celebritățile care nu ratează niciun episod!

1.Joe Jonas

Joe Jonas este unul dintre marii fani ai serialului. Soția artistului a povestit pentru o publicație cum Joe a venit pe platourile de filmare și a semnat un contract de confidențialitate pentru a nu divulga vreun spoiler.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💥 @billboard

O postare distribuită de J O E J O N A S (@joejonas) pe

2. Ed Sheeran

Ed Sheeran nu doar că este un mare fan GoT, care îl urmărește din fața televizorului, ci a și apărut în ultimul episod din sezonul 7, în rolul unui soldat al familiei Lannister.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran Double (@edsheerandouble) pe

3. Beyonce și Jay- Z

Soții Carters sunt fani înfocați GoT. În anul 2015, Emilia Clarke a declarat într-un interviu că Jay-Z i-a cumpărat lui Beyonce unul dintre cele trei ouă de dragon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪#Beyoncé & #JAYZ x #BSides2 ‬

O postare distribuită de All Things JAY-Z (@allthingsjayz) pe

4. Snoop Dogg

Snoop Dogg este și el pe lista fanilor GoT. Acesta a declarat că personajul preferat este Tyrion Lannister pentru că trăiește clipa asemenea unui hedonist, iar acesta a compus o piesă intitulată „Imnul Lannisterilor”, pentru sezonul 5 al serialului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As I look up at the sky 🌌

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg) pe

5. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este mare fan GoT! Aceasta a declarat în repetate rânduri că nu ratează niciun episod, iar în urmă cu ceva vreme a postat chiar și pe contul de Instagram un mesaj pentru fanii serialului. 

6. Madonna

Madonna este fan înfocat GoT. În anul 2014, aceasta s-a îmbrăcat de Halloween în Mama Dragonilor, iar în timpul unui show din Sydney a invitat-o pe scenă pe actrița care o joacă în serial pe Brienne of Tarth.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The one............ Madame ❌ #crave #swaelee

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

7. The Weekend

Pe lângă faptul că The Weekend nu ratează niciun episod, acesta a avut și onoarea de a compune muzica serialului. 

8. Travis Scott

Trebuie să fii foarte norocos să ai ocazia să colaborezi pentru succesul serialului tău preferat. Acesta a fost și cazul lui Travis Scott, care pe lângă faptul că nu ratează niciun episod din GoT, acesta i-a și compus o melodie serialului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de flame (@travisscott) pe