E joi, iar weekendul aproape bate la ușă. Vrei să treacă mai repede timpul la job și să închizi cât mai repede ușa de la birou? Iată o listă de piese pe care le poți asculta în căști și care te vor face să simți că timpul trece mai repede!

Sunt momente în care vrei să te concentrezi la birou și nu poți să o faci? Ți-ai propus să ai o zi productivă, dar colegul de birou vorbește la telefon? Pune-ți în playlist piesele preferate și dă-i play!

1. Avicii - Wake Me Up

Piesa lui Avicii este perfectă pentru un început de zi. Dinamismul și ritmul ei îți dau un vibe bun și te fac să fii mai productiv.

2. Coldyplay – Viva la Vida

Cu siguranță ai ascultat măcar o dată piesa „Viva la Vida”, iar dacă nu ai făcut asta până acum, e momentul să îi dai play!

3. Bruno Mars– Treasure

Este dovedit că muzica pop sporește ritmul activităților și te face să fii mai productiv. Iată o melodie antrenantă de la Bruno Mars, care te va ajuta să te concentrezi pe task-urile de astăzi!

4. Maroon 5 – Sugar

Nu degeaba piesa „Sugar” a celor de la Maroon 5 are aproape 3 miliarde de vizualizări pe Youtube. Este o melodie antrenantă, ce îți rămâne pentru mult timp în minte. Dă-i și tu play în căști!

5. Kanye West -Stronger

Ai uitat de perioada în care Kanye West era în topurile muzicale cu „Stronger”? Piesa încă merită să fie ascultată, mai ales atunci când vrei să scapi de zgomotul celor din jur.

6. The Script feat. Will I Am – The Hall of Fame

Piesele celor de la The Script întotdeauna îți dau un vibe bun. În special „Hall of Fame”, realizată în colaborare cu Will I Am. Ți se potrivesc versurile?

7. Khalid – Free Spirit

Nu mulți știu de piesa „Free Spirit” a lui Khalid. Însă dacă o asculți, îți vine să o pui din prima pe repeat. Ai ascultat-o?

8. One Republic – Good Life

Vocea lui Ryan Tedder sună senzațional în această piesă! Iar „Good Life” este genul de melodie care nu doar îți sporește creativitatea, ci și încrederea în propria persoană.