Pentru ca in momentul de fata, indiferent de produsul pe care ni-l dorim sa il achizitionam beneficiem de nenumarate variante ale acestuia, identificarea celor mai potrivite scutece pentru bebelus poate reprezenta o adevarata provocare pentru mamici. Acum varietatea de textile, de branduri, texturi si modele pun in incurcatura cumparatorii care sunt coplesiti de optiunile pe care le au, devenind unele dintre cele mai mari dileme ale parintilor.

Scutecele se impart, in general, in doua mari categorii si anume, cele de unica folosinta si cele care pot fi refolosite. Desigur, fiecare optiune vine insotita de anumite avantaje, respectiv dezavantaje, dupa caz. Pentru ca mamicile sa aiba garantia ca fac cea mai inspirata alegere, magazinul online nichiduta.ro le intampina cu cele mai potrivite solutii, toate avand in vedere principiul calitatii – pentru ca este vorba despre o categorie speciala de clienti si anume copiii, care au de altfel o piele extrem de sensibila.

Cu siguranta este inutil de mentionat ca preferate sunt scutecele confectionate din materiale textile precum bumbacul, intrucat acestea reusesc sa le ofere micutilor confortul de care au nevoie, alaturi de posibilitatea ca pielea lor sa respire corespunzator. In general produsele de unica folosinta gazduiesc o sumedenie de chimicale toxice, deci trebuie sa fie evitate pe cat de mult posibil.

De altfel rareori sunt mentionate ingredientele utilizate in aceste produse, ceea ce nu face decat sa ne intareasca convingerile cu privire la cat de daunatoare sunt acestea pentru bebelusi. La baza acestei afirmatii stau si numeroasele declaratii ale mamicilor care au avut parte de tot felul de experiente neplacute cu privire la acestea: ”Am cumparat niste scutece pentru bebelușul meu din cadrul unui magazin online, iar rezultatele au fost dezamagitoare. Copiii trebuie îngrijiți cu maximum de atenție!”, ”Mai mult ca sigur scutecele de unică folosință nu sunt o opțiune pentru noii născuți.” și alte astfel de răspunsuri au fost oferite de proaspetele mămici.

 

 Trebuie să ne gândim ca orice scutec va ajunge pe pielea micuților, mai exact în zonele intime ale acestora. Pentru că substanțele pe care le conțin se pot impregna în aceasta, există riscul ca cele toxice să se metabolizeze în rinichi și ficat.

Așadar, motivele pentru care sunt recomandate scutecele textile în mod deosebit nu se datorează simplului fapt că reprezintă o alternativă ecologică, ci și pentru că oferă o protecție sporită micuților.

Așadar, la fel cum fiecare are grijă să verifice substanțele și ingredientele conținute de alimentele consumate, la fel și părinții trebuie să se precupe de cât de sigure sunt scutecele pe care le cumpără, ca și celelalte produse consumabile destinate copiilor, de altfel.  Fără îndoială că nimeni nu ar alege produse ce prezintă risc pentru sănătatea copiilor, însă ignoranța poate avea și astfel de rezultate drastice.

Pentru ca cei mici să se bucure de tot confortul de care au nevoie, cu fiecare utilizare, nichiduta.ro propune cele mai sănătoase și sigure scutece, alături de servețele pentru îngrijirea micuților, ca  și loțiuni, creme și alte astfel de produse. Cei interesați pot să acceseze pagina menționată pentru a comanda produsele dorite, la prețuri speciale.