Corturile expoziționale reprezintă soluția ideală pentru evenimentele organizate în aer liber. Sunt rezistente datorită materialului 100% impermeabil din care sunt confecționate și pot folosite indiferent de condițiile meteorologice. Dar, când știi că trebuie să îți cumperi un cort și mai ales de ce?

Corturile sunt accesoriile formate dintr-o structură metalică din aluminiu, cu un acoperiș impermeabil și tocmai din acest motiv pot fi folosite oriunde, în exterior. Pot fi personalizate cu un text sau o imagine favorabilă brand-ului pe care îți dorești să îl promovezi. Unde poate fi folosit un cort?

Targuri în aer liber. Indiferent de profil, targurile sunt organizate cu scopul de a promova, testa sau vinde o anumită categorie de produse. Corturile sunt folosite atât pentru vizibilitate, cât și pentru a proteja produsele de razele soarelui sau de ploaie.

Concerte sau evenimente in aer liber. Cand trebuie sa participi la diferite evenimente de prezentare sau la concerte, de obicei acestea se intind pe durata intregii zile sau chiar mai mult de atat. Corturile te pot adaposti in zilele calduroase de vara, dar si in zilele ploioase de primavara. Se montează foarte ușor, iar înălțimea este una ajustabilă, datorită sistemului de tip click. Materialul este rezistent împotriva focului, dar și 100% impermeabil.

Piețe destinate vânzării de produse. Alimentele care se vând în piețe, fructele și legumele în special, nu au voie să stea direct în soare și tocmai din acest motiv, corturile sunt cea mai indicată soluție. Mai mult de atât, cu cât imaginea de prezentare este mai frumos ambalată, cu atât poți atrage și mai mulți clienți. Pachetul de corturi personalizate de la Headprind cuprinde atât sistemul expozițional, care este pliabil, cât și o geantă de transport, pentru a-l muta cu ușurință dintr-un loc în altul.

Petreceri în grădină. Sunt o mulțime de grădini de vară, care s-au transformat în locuri relaxante în care să petreci timp seara. Corturile personalizate pot fi o alegere pentru serile călduroase de vară, mai ales că pot fi accesorizate cu lumini, pentru a se încadra într-un decor cât mai special. Mai mult de atât, ce poate fi mai plăcut decât să îți petreci serile de vară în propriul cort în grădina casei tale. Acoperișul cortului poate avea o singură culoare sau îl poți personaliza integral, pentru a se asorta cu nuanța exterioară a casei.

Corturile expoziționale vin în mai multe dimensiuni, motiv pentru care îl poți alege pe cel potrivit, în funcție de spațiul disponibil sau de spațiul limită care îți este impus, în funcție de eveniment. Datorită faptului că este ușor de montat, un cort nu necesită mult timp de asamblare și nici unelte speciale. Din punct de vedere financiar, corturile au prețuri variate, care diferă în funcție de dimensiunile cortului.