P. Diddy trece prin cea mai grea perioadă a vieții lui. La mai puțin de o lună după ce s-a despărțit de iubita lui, Cassie Ventura, cu care avea o relație de 11 ani, o altă fostă iubită a fost găsită moartă în casă. Este vorba despre Kim Porter, femeia cu care rapperul avea trei copii.

Banii n-aduc fericirea și viața nu e întotdeauna roz nici pentru vedete. Diddy, unul dintre cei mai bogați rapperi din lume, o simte chiar în aceste zile pe pielea lui. Kim Porter, cu care artistul a avut o relație vreme de 13 ani și i-a dăruit acestuia trei copii, a fost găsită moartă în locuința ei din Toluca Lake, California.

Potrivit TMZ, femeia în vârstă de 47 de ani se lupta de ceva vreme cu o răceală. În loc să se facă bine, boala a evoluat în pneumonie, iar de acolo până la deces nu a mai fost decât un pas. Surse din poliție au povestit că actrița s-a dus miercuri seară la culcare, mai devreme ca de obicei, pentru că nu se simțea foarte bine. A doua zi, membrii familiei au găsit-o inconștientă, iar paramedicii sosiți la fața locului n-au mai putut să facă nimic pentru ea. 

Fiind considerată o moarte suspectă, anchetatorii au solicitat și analize toxicologice, deși în casă nu au fost găsite droguri, dar vor să verifice și dacă nu cumva luase vreo boală exotică în timpul vacanței pe care o petrecuse recent în Africa.

Lumea artistică a fost șocată la auzul veștii, iar Rihanna, Missy Elliott și 50 Cent a fost doar câțiva dintre cei care au postat mesaje pe rețelele de socializare.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😢💙😩 sending peace and prayers to my brothers and to the big homie Puff. Love ya’ll and I am so sorry.

O postare distribuită de champagnepapi (@champagnepapi) pe