Deși jurau că sunt făcuți unul pentru celălalt, Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit, după doar câteva luni de relație. Ariana nu a putut să treacă peste moartea fostului ei iubit, Mac Miller. După supradoza fatală a rapper-ului, Ari a fost copleșită de o mulțime de gânduri, a început să se simtă vinovată și a realizat că nu poate fi 100% implicată în noua relație, așa că a pus punct.

Dacă Ariana n-a făcut până acum nici o declarație directă cu privire la acest subiect, Pete Davidson a vorbit pentru prima oară despre despărțire, la un show de stand-up comedy, organizat în cadrul unui eveniment caritabil, la Los Angeles.

"După cum probabil v-ați dat seama, nu îmi doresc să fiu aici. Se întâmplă multe în viața mea. Are cineva o cameră în plus? Caută cineva un coleg de apartament?", a glumit comediantul de la Saturday Night Live.

Pete Davidson a recunoscut că s-a grăbit atunci când a cerut-o pe Ariana în căsătorie, după doar câteva săptămâni de relație, și spune acum că a fost "ceva stupid". "Am avut de acoperit multe tatuaje, ceea ce este amuzant... Acum îmi e frică să mi-o tatuez pe și mama pe mine, atât de rău este! Îmi e teamă că apoi o să mă părăsească și ea", a continuat Pete, vizibil afectat.