Atât Pink, cât și băiețelul ei au fost depistați pozitiv cu Coronavirus. Acum, după ce s-au vindecat, artista a decis să povestească cum a fost acea etapă din viața ei.

Pentru prima dată, Pink a vorbit deschis despre acest subiect la The Ellen Show, unde a spus că primul care a avut aceste simptome a fost băiețelul ei, Jamerson. După ce a donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva Coronavirusului, artista a povestit într-un video cum a simțit ea această perioadă dificilă.

”Pe 14 martie a început să aibă febră. Trecea și apoi făcea din nou. Au urmat durerile de stomac și diarea, durerile de piept și de cap și din gât - se manifesta pe toate nivelele. În fiecare zi era un alt simptom. Apoi, febra nu a mai trecut. Și tot creștea și creștea. A ajuns la 39,4.

La un moment dat, cred că în jur de 18 martie, m-am trezit în mijlocul nopții și nu puteam să respir. Am avut nevoie de inhalator pentru prima oară în ultimii 30 de ani (Pink suferă de astm n.r.). Când a început treaba asta am început să-mi fie foarte frică.”