Priyanka Chopra este una dintre cele mai frumoase actrițe și este apreciată la nivel mondial. PeeCee a vorbit într-un interviu recent despre standardele frumuseții și despre ceea ce ar trebui să le facă pe femei să aibă mai multă încredere în ele.

Priyanka a fost prezentă la Beautycon Festival din Los Angeles. Actrița a vorbit despre standardele frumuseții. „Cred că vorbind despre asta este un pas înainte. Frumusețea ca diversitate nu ar trebui să fie o conversație. Ar trebui să fie ceva normal. Deci cred că ar trebui să mergem dincolo de conversații acum și să o vedem reprezentată în marketing și publicitate. Avem zile în care ne stă bine părul, în care avem pielea perfectă, dar și altele în care nimic nu arată bine. Și este în regulă să-ți asumi asta. Cred că atât timp cât facem asta, putem trăi într-o lume echilibrată”, a declarat Priyanka.

Priyanka le-a dat un sfat tuturor fetelor și femeilor care o urmăresc. „Cred că trebuie să-ți găsești încrederea în loc să o cauți în validarea celorlalte persoane. Cred că este cel mai important să te uiți în oglindă și să-ți spui: „Sunt împăcată cu mine, nu contează ce spun ceilalți. Nici eu nu mă simt bine în fiecare zi, și chiar atunci când te simți rău, este în regulă, este în regulă să te simți vulnerabilă.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Under the Tuscan ☀️ #teampixel 📷: @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on