Priyanka Chopra și Nick Jonas formează unul dintre cele mai puternice cupluri, însă asta nu înseamnă că nu s-au confruntat cu probleme și critici aduse de cei din jurul lor.

Cu ocazia apariției sale pe coperta unei celebre publicații, Priyanka a declarat că nu puține au fost dățile când cei din jur o criticau și nu acceptau faptul că este o diferență mare de vârstă între ea și Nick. 

„Lumea încă mai aruncă cu răutăți în mine. Mi se pare foarte amuzant că în cazul în care bărbatul are o vârstă mai mare decât cea a partenerei, nimeni nu are nimic de zis, toată lumea este de acord cu asta. Între mine și Nick este diferență de 10 ani, dar ne înțelegem prea bine ca să ne lăsăm influențați de ce zic alții. Dacă le-aș da replica înapoi, ar însemna să transform prostiile lor în adevăr și nu doresc asta”, a declarat Priyanka.

Priyanka a refuzat să comenteze și momentul în care presa a numit-o „profitoare” și că adevăratul motiv al căsătoriei ei cu Nick a fost să devină mult mai cunoscută și să evolueze mai repede în carieră.