Pussycat Dolls au anunțat acum ceva timp că se vor reuni anul acesta, iar fanii așteaptă cu nerăbdare primul lor videoclip.

Într-un interviu la radio, Ashley Roberts le-a oferit fanilor un indiciu despre noul lor videoclip. ”La sfârșitul momentului nostru de la X Factor le-am oferit fanilor un mic teaser din noua noastră piesă. Toată lumea a fost încântată încât am decis să lansăm piesa. Singurul indiciu pe care pot să vi-l dau este faptul că vom avea secvențe cu apă ca la X Factor.”

Pussycat Dolls au apărut pe scenă împreună, după o pauză de 10 ani la finala The X Factor UK. Nicole Scherzinger, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta și Kimberly Wyatt au cântat un medley format din piesele ”Buttons”, ”Don’t Cha” și ”When I Grow Up”. Fetele nu se opresc aici și au de gând să lanseze o nouă piesă, ”React”.

Trupa s-a pregătit pentru revenire și, mai mult decît atât, pregătesc și un turneu în Marea Britanie pentru anul acesta. Prima lor prestație la XFactor a fost lăudată, dar și criticată. Fetele au fost acuzate că s-au dezbrăcat prea mult pentru un show urmărit de toate categoriile de vârstă. Internauții au avut multe de comentat și sunt de părere că nu era necesar să arate atât de mult.