Încă puțin şi vine mini-vacanțaaaa. Dacă ai liber sau nu de 1 mai nu cred că e foarte important pentru că noi dacă vrem să ne distrăm, nu avem nevoie de liber de la serviciu, nu? Şi cum o fugă la mare nu strică niciodată v-am făcut o listă cu evenimentele care au loc pe litoral între 30 aprilie şi 4 mai. Hai că ai de unde alege. :)

PE 1 MAI, MÂNCĂM 20.000 DE MICI LA MAREA GRĂTĂREALĂ NAŢIONALĂ. NEBUNIA SE FACE PE TERASA MALL-ULUI PROMENADA. DELIA, LORA ŞI RED-BLONDE VIN ŞI ELE! (CLICK PENTRU DETALII)

Până să vedeți ce vă face cu ochiul notați şi asta. De 1 mai s-a anunțat o maximă de 17 grade Celsius, dar vom avea parte de soare. Pe 2 şi 3 vor fi 18 grade, dar cu ceva nori, iar duminică s-au anunțat ploi. :(

1 mai - Redeschiderea Le Gaga Mamaia (Click pentru detalii)

SUNWAVES - 1-4 mai, Mamaia Nord (Lee Burridge, Audiofly, Mahony, Ricardo Villalobos ş.a.)

The Mission - Mamaia Nord - 1 mai - Luciano, Ernesto Ferreyra; 2 mai - Carl Cox, Jon Rundell, Internullo; 3 mai - Loco Dice, Paul Ritch, Radio Slave.

1st of May - Kudos Beach - 30 aprilie - 4 mai - OXIA, Sis, IZHEVSKI, Rosario Internullo, DJ Optick, Adrian Iftimie ş.a.

Înregistrat in Romania - 30 aprilie - 3 mai - Club Goblin (Vama Veche) - Concerte cu Alternosfera, CTC, Suie Paparude, EMIL, Subcarpati.

Folk'N'Roll  - La Canapele (Vama Veche) - 1 mai - Concert Ţapinarii; 2 mai - Fără Zahăr; 3 mai - Timpuri Noi; 4 mai - Emisia2

Day Time Party - OHA Beach - 1-4 mai - Fouchat, Victor Stancov, BOg, Capote, Alin G, Bogdan, Hash Hendrex, Ciorty,Gianni Callipari

1 mai, ora 22:00 - Plaja Loft, Mamaia - Concert Holograf

1 mai, ora 22:00Luv Lounge Mamaia - Concert What's Up

1 mai - Bellagio Mamaia - Faydee, Loredana

Nu poți să pleci la mare? Nicio problemă. Cluburile vor fi evident deschise, iar ziua poți să dai o fugă prin parc. Seara dacă nu ai chef de club sau pub te poți duce la un concert.

Vremea în Bucureşti: în Bucureşti va fi mai cald ca la mare. Joi, 1 mai, vom avea parte de maxim 21 de grade şi un cer parțial noros. Vineri mai punem un grad în plus, iar sâmbătă ajungem până la 23 de grade, dar avem şanse mici să ne bucurăm de soare. Duminică se strică distracția şi vor fi maximum 18 grade Celsius şi, foarte probabil, ne vom certa cu ploaia...

Parcul Titan - 1 mai - Concert Loredana; 2 mai Alternosfera; 3 mai - Holograf; 4 mai -  Smiley, Alina Eremia, Dorian, The One.